Dags att ta till det tunga artilleriet

Publicerad 2014-11-25 19:28:35 i Life, Den Allsmäktige Lingonrenen

Det är ingen idé att sitta och fjösdricka sitt te i en liten mugg med vatten och en liten tepåse som man värmt i micron. Vattnet alltså, inte tepåsen. Tror inte att det gör så mycket nytta att värma en tepåse i micron. Mer än att grannarna kanske tycker att man är lite suspekt. Det tycker dem i och för sig troligtvis redan, så det skulle väl inte göra någon jättestor skillnad. Men det finns ju gränser, om man säger så. 
 
Hur som helst. Är man en tedrickare är det fullständigt ologiskt att göra på det sätt jag precis nämnt. Dels blir det ett väldans rännande mellan micron och fåtöljen, vilket gör att man troligtvis blir kissnödig fortare. Och för det andra... Jag kan inte komma på något för det andra, men det första påståendet är så pass allvarligt att det inte spelar någon roll. Man skulle i och för sig kunna lösa problemet genom att ställa fåtöljen i köket, för då har man nära till både kranen och micron och behöver således inte resa sig när man behöver fylla på mer te. 
 
Men det är ju inte ergonomiskt. Och alla vet ju hur mycket stryk vi skulle fått av våra gamla idrottslärare om vi inte sätter ergonomin främst. 
 
Så jag har i stället löst det med en tekanna. Tekannor är bra. De rymmer väldigt mycket te. För jag fjösdricker inte. Jag kokar mitt vatten i kastrull och häller det i en kanna för då håller det sig varmt tills jag druckit upp. Vilket jag i och för sig gör väldigt fort. Men sitter man väldigt, väldigt stilla så gör det inget för då kan man låtsas som att det faktum att man är väldigt kissnödig bara är inbillning. 
 
 

Kommentarer

Postat av: elin stridh

Publicerad 2014-11-26 10:32:46

sv: visst är dom? :)

Q/A i bloggen nu! :)

Postat av: NICOLE

Publicerad 2014-11-26 19:01:33

Haha! ;D
Men bra lösning där :)

Svar: Eller hur :D Tycker jag är klok som faen!
Den Allsmäktige Lingonrenen

Postat av: Josephine - Living in London

Publicerad 2014-11-26 19:46:50

Sv; Tackar :D

Postat av: Fröken.A

Publicerad 2014-11-27 07:11:52

Men så fin tekanna! Vill ha... ;)

Svar: Tror jag köpte den på City Gross. Som med allt annat jag äger ;)
Den Allsmäktige Lingonrenen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej