Det är precis som det ser ut att det är

Publicerad 2014-11-27 18:24:00 i Life, Den Allsmäktige Lingonrenen

Så, då var det gjort. Två tänder utdragna. Båda visdomständerna i underkäken. Trodde jag skulle få ha tänderna i överkäken kvar men "Nej, dem drar vi ut när du opererar käken!". HÄRLIGT. Precis vad jag såg fram emot! 
 
I övrigt var det tyst gråt och halv panik medan de slet och drog i mina tänder. Jag hatar det. Men jag är en person som lider i tysthet. Hur obehagligt det än är väljer jag att svälja smärtan och lida mig igenom det i stället. Innerst inne vet jag ju att det går fortare då, vilket är precis det jag vill. Så jag låg där, tyst och stilla och nickade jakande när sköterskan frågade om allt var bra. Medan pulsmätaren tickade på rätt bra. Typiskt mig.
 
Nu har jag ägnat hela dagen åt att gå runt i stortröja. Ätit tomatsoppa med smör och dricker te. Är ofantligt glad att jag kan dricka te. Fick ett nytt av mamma när vi var på apoteket. Det är gott!
 
Och ja. Jag är precis så pigg som det ser ut som att jag är. 
 
Kindbenen bah försvann. Det är jag och Bert the hamster nu. 
 

Kommentarer

Postat av: Charlotta Hägg

Publicerad 2014-11-30 14:13:38

Sv: Tack så mycket:) Och nej, det har jag faktiskt aldrig hört innan. Någon har sagt att jag varit lik Britney Spears när hon var ung och någon har sagt någon tjej från en serie som jag inte minns.. men jag har aldrig hört Amy Adams förut, tar det dock väldigt positivt för jag tycker att hon är jättesöt :D KRAM!

Postat av: Evelina Bohman

Publicerad 2014-12-01 16:10:18

Åh fy, aldrig roligt att dra ut tänder..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej