Så var Dynamit-Harry med i Expressen också!

2014-10-31 08:30:00 Animals, Den Allsmäktige Lingonrenen Life, Den Allsmäktige Lingonrenen

Alltså, det här ballar ju ur! Tänk att min lilla råtta kan ta sådan plats i tidningarna?
 
Blev taggad i en kommentar till en länk nu på morgonen, som visade Harry i egen hög person (råtta) - på Expressens sida "Gilla djur". Sedan har det fortsatt att spridas. Ganska sjukt egentligen, hur media och allt fungerar.
 
Här är i alla fall filmen som SN gjorde:
 
 
 
 

Det var inte meningen helt enkelt

2014-10-31 00:34:05 Food, Den Allsmäktige Lingonrenen Life, Den Allsmäktige Lingonrenen

Idag var det nog inte meningen att jag ens skulle kliva upp ur sängen. 
 
Vi alla har nog sådana dagar ibland. Min dag började i alla fall med en underjordisk finne på näsvingen. Ni vet, en sådan där som finns där, gör skitont men vägrar komma upp till ytan och bete sig som en riktig jävla finne. Sedan åkte jag till jobbet. Där var det kaos. Omprogrammering av datorer, teknikstrul och allmänt genomkaos. För alla. med allt. Fick multitaska som IT-support och lyckades i alla fall koppla in nya skrivare till receptionen samtidigt som jag terroriserade växeln, löste kundproblem och hets-drack mitt te. När vi stängt för dagen insåg vi allihop hur körigt det varit ända sedan morgonen - det märks liksom inte att man inte fått vila hjärnan en enda sekund, förrän man verkligen FÅR vila hjärnan. 
 
Sedan fortsatte kaoset. Iväg som en pingpongboll med min lilla bil; först till pappa, sedan till mamma och slutligen till gården där vi hämtar hö från. Fyllde transporten, satte oss i bilen igen. Stendöd. Bokstavligt talat stendöd. Och kolmörkt och svinkallt ute, förstås. Fick tag på Skalbaggens fantastiska föräldrar som kom och startade den värdelösa bilen med startkablar, sedan kunde vi åka iväg igen - mot Nyköping så De Tre Fluffetörerna kunde få sitt käk.
 
Jag kan ju säga att jag är enormt glad över att jag äter LCHF och har ett stabilt blodsocker, för jag hade ruttnat ihop totalt ungefär fyra timmar innan jag ens varit hemma om detta hänt för ett halvår sedan. Åt en sallad till lunch och ställde mig för att laga middag vid 23.30. Nu har jag i alla fall ätit och gjort matlåda för i morgon. Idag har det varit rörigt, körigt och klockan bara sprang iväg. Dags för sängen!
 
Sjömansbiff, maché, örtmarinerad vitlök, plommontomater, soltorkade tomater och Tre Peppar Bearnaise. Sjukt gott! Har dessutom haft cravings för soltorkade tomater i tre dagar nu, så börjar sakteligen fylla upp det behovet. Mums!
 
 

Välkommen till mig! - Sovalkoven

2014-10-28 21:41:03 Life, Den Allsmäktige Lingonrenen Style, Den Allsmäktige Lingonrenen

Fick tokryck och började vrida och vända på sängen för att hitta en bättre möblering. Det blev mycket mysigare att ha sängen vriden åt det här hållet! Att ha den vridet åt andra hållet tog upp för mycket yta och var inte alls bra. Nu känns det mer som ett krypin. Dessutom är det bara att vänja sig vid att ha sängen åt detta håll, för om planerna sätts i verket och det blir ett sovloft här så kommer det inte finnas några andra alternativ att vrida sängen åt.