Vilja Lingonren

Publicerad 2014-10-01 00:57:00 i Animals, Den Allsmäktige LingonrenenLife, Den Allsmäktige Lingonrenen

(English translation below)
 
Som min kära gammelmormor brukar säga:
 
"Du är galen Vilja, du hittar bara på en massa galenskaper hela tiden!"
 
 
 Jag tycker om människor och djur. Jag vill inspirera och jag vill inspireras. På min blogg kan ni räkna med att få läsa om min humorfyllda vardag - men också ta del av inlägg som kanske får dig att tänka ett varv till. Det är i alla fall vad jag hoppas, för mitt största mål med bloggen är att lyckas placera en tanke hos någon. Väcka ett ljus!
 
Galet, knäppt, konstigt och roligt. Det är ord som kan beskriva mig. Jag ser mig själv som en väldigt färgsprakande person, för jag är full med idéer, inspiration, färger och fantasi. Alla dessa färgglada egenskaper försöker jag i sin tur kanalisera på olika sätt; fotografier, text, teckningar och allmänt knäppa påhitt.
 
Min familj är stor, pälsbeklädd och fyrbent. Den består av Dundertunnan, Liten Olga, Märta, Silke, Vera Wang, Minimannen och Minimorsan
 
Dundertunnan är en ponny född -97, exceptionellt vacker, fullständigt tokig och otroligt smart. Hon har varit min bästa vän sedan 2003.
 
Liten Olga är inte så liten som hon låter. Hon är en häst som mäter hela 185 cm över manken! Full med idéer och det bästa som finns är att bli kliad. Jag är övertygad om att hon gör sig bättre som hund än som häst!
 
Märta, Silke och Vera är tre får. De är fluffiga, pratiga, glada och busiga. Det är aldrig en lugn stund när man umgås med bäsingarna. De är självklart inte som vilka får som helst, för i min familj är det svårt att vara lite som vem som helst av någon anledning. 
 
Minimannen och Minimorsan är mina två katter, en kolsvart herre och en kritvit dam. De beter sig som ett gift par men de är helt oförmögna till att sköta några hushållssysslor. Dessa två har hängt med i tretton år nu, men de beter sig fortfarande som om de vore två.
 
English:
I love people and animals. I want to be inspired and I want to inspire. I'm colorful, weird and filled with an endless imagination. I love to tell stories through pictures, paintings, words and acting in general. My wish is to inspire everyone I meet, no matter what the inspiration may be. 
 
My family consist of a bunch of fourlegged little people. Dundertunnan, Liten Olga, Märta, Silke, Vera Wang, Minimannen and Minimorsan. 
 
Dundertunnan is my dearly beloved pony, she's been my best friend since 2003. 
Liten Olga is a beauty of its own, a gorgeous and kind horse that were born in 2008.
Märta, Silke and Vera are my sheep. Fluffy and amazing!
Minimannen and Minimorsan, my two cats. Worst helpers ever! All they do is eat, chill and sleep in my face. But I love them!
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Mikael Zetterström

Publicerad 2014-10-23 11:09:53

Viktiga åsikter, måste verkligen säga att du verkar vara en omtänksam person. Snygg bild också. //micke

Svar: Tack så jättemycket, det betyder massor!
Vilja Lingonren

Postat av: micke

Publicerad 2014-10-24 17:05:56

Keep up the good work. //micke

Postat av: micke

Publicerad 2014-10-24 17:05:57

Keep up the good work. //micke

Postat av: micke

Publicerad 2014-10-24 17:05:58

Keep up the good work. //micke

Svar: Tack!!
Vilja Lingonren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej