En förtrollad plats!

2015-04-29 05:06:45 Photography, Den Allsmäktige Lingonrenen

Ni förstår nog inte hur nöjd jag är med den här fotograferingen. Tittar på bilderna om och om igen och kan inte riktigt förstå att det är något jag producerat själv. Det är detta jag vill använda mitt fotograferande till! Sagor, teman och att förmedla känslor som ligger i ett annat spann! 
 
 
 
 

Once upon a time..

2015-04-27 23:33:00 Photography, Den Allsmäktige Lingonrenen

Långt, långt in i skogen, där ingen svampplockare vågar gå, bor det små väsen. De bor under rotvältor och mellan stenar, med bark och granris som skydd mot solens starkaste strålar. Om dagarna sover de, tyst och stilla. Det finns inget solljus i världen som kan väcka de små. Men om natten är de vakna, vandrar runt i de små trädgårdarna av mossa och barr.
 
Med sällskap av de fyrbenta trollpållarna tar de sig fram, till nattens skogspalats. Från alla skogens hörn kommer de, för att tjoa och tjimma under månljusets strålar. De vandrar på de mörkaste av stigar, där ingen mänsklig vågar gå. Vägen finns i deras hjärtan, en aldrig bortglömd stig av ro. De tar sig till skogens hemligaste glänta - ledda av trolljusens sken. 
 
 
 
 

Sagan om skogstrollen..

2015-04-25 23:39:28 Photography, Den Allsmäktige Lingonrenen

Min fantastiskt snygga vän Hanna har idag fått tupera håret helt galet (jag är inte avundsjuk), gnott in hela sig själv i smuts och sedan fått rida runt på en vårfällande Dundertunnan iförd enbart ullponcho (inte heller avundsjuk - förstå hur mycket det måste klia!!). Jag har all tur i världen som har tillgång till en vacker modell som ställer upp på alla tokigheter en Lingonren kan hitta på.. 
 
Resultatet blev amazing. Det är nästan så jag blir avundsjuk på mig själv. Dagens fotografering blir förhoppningsvis första delen i ledet av ett större projekt som kommer bli otroligt spännande. Bjuder på en sneak peek från dagen: