Once upon a time - IDUN

2015-08-09 20:16:43 Photography, Den Allsmäktige Lingonrenen

Jag är mitt uppe i ett egenkomponerat fotoprojekt med mycket bristande finansiering och en tidsplanering där sömnen får gå offer, men det blir bra. Och det är roligt. Och det är värt precis varenda uppoffring att få göra just detta. Två teman har betats av hittills och fotona från senaste projektet analyseras just nu på molekylnivå för att få fram den där extra lilla lågan. En hel hög med nya teman planeras in en efter en, och vid sidan av det har jag en hel hög uppdragsfotograferingar att beta av också. 
 
Kort sagt; Jag måste nog skaffa mig en ny almanacka. Och 24 timmar till per dygn. 
 
Bjuder på några bilder från senaste fotograferingen, har ungefär hälften kvar att gå igenom!
 
 

Let's eat ALL the fruits!

2015-08-01 14:14:18 Food, Den Allsmäktige Lingonrenen Photography, Den Allsmäktige Lingonrenen

I vanliga fall är jag uppbokad från att jag kliver upp på morgonen till att jag kryper ned under täcket på kvällen, vilket betyder till att tiden för vardagens detaljer inte rktigt finns med. Där räknas bland annat att lägga upp dagens måltider med eftertanke, plocka fram systemkameran, äta upp allt superlångsamt och sedan skriva om det. För det är ju sånt som är så jävla intressant. 
 
Hur som helst, idag är schemat dränerat. Det enda jag ska göra är att officiellt vägra kliva ur min morgonrock under 90% av dagen, låta fadern min sköta inhandlandet av nya frukter (man måste våga ta risker har jag hört) samt fixa alla bilder från förra helgens projektfotografering. För att få igång mitt projektmood lite grann fixade jag mig därför en färgbomb till måltid att småäta på under tiden. Och here it is! Smoothien består av precis samma frukter som ligger bredvid på tallriken. Det vill säga:

#Nektarin
#Äpple (Royal Gala)
#Blåbär
#Jordgubbar
#Plommon (jag skalar dem, superenkelt - gör bara ett snitt runt plommonet och dra av skalet)
#Vattenmelon