This is amazing!

2015-05-24 20:39:00 Style, Den Allsmäktige Lingonrenen

Det är väl inte direkt någon nyhet att jag är ett stort fan av Harry Potter och Sagan om Ringen. Jag menar, hela min axel är nedklottrad med en tatuering som har sitt ursprung i Tolkiens skapelser. Och jag körde all in på temat Harry Potter efter att jag, som mycket lyckligt barn, fått boken Harry Potter och fången från Azkaban i julklapp av morfar. Det var visserligen den tredje boken, vilket gjorde mig lite förvirrad. Men den fångade mitt intresse och sen dess har jag läst hela bokserien så många gånger att böckerna börjat falla isär. 
 
Jag har sett alla filmer så många gånger att jag hunnit med att nöta ut dem både på VHS och DVD. De har följt med i min utveckling från att behöva svenskt tal på film, till att kunna se dem på engelska med svensk text - till att inte behöva text alls. 
 
Ni hajar va?
 
Hur som helst så snubblade jag över en bild på instagram för några veckor sedan, föreställande ett par örhängen med Harry Potter-tema. Jag såg det direkt. Det behöver inte ens skrivas ut. Det var Harry Potter-örhängen. Och jag blev förälskad. Frågade på en gång, med ett något lyriskt tonfall, var de kommer ifrån. 
 
"Jag gör dem själv!", fick jag till svar. Vid det här laget var jag mest bara en knappt existerande liten pöl på marken. Must have!! 
 
"Du kan få ett matchande armband också, med valfritt elevhem". 

Well, deal. Nu har jag ett gryffindor-armband och ett par vackra örhängen. I'm in love. Så nu har jag ramlat ifrån principen om att aldrig göra reklam på min blogg, för det här är för bra för det och jag tycker att man ska stötta de små företagen. Så besök Skuggdesign på facebook everyone, lovar att ni kommer hitta något fint!
 
Direktlänk: Skuggdesign ♥