Vimse, the model with something extra

Publicerad 2015-11-23 07:01:50 i Animals, Den Allsmäktige LingonrenenPhotography, Den Allsmäktige Lingonrenen

Vimse den filuren är något alldeles extra! När han var yngre såg han ut som en clown på varenda bild. Det var helt omöjligt att få en bild som inte involverade öron som stod åt alla håll och en tre meter lång tunga fladdrande i vinden. Men nu! Herregud! Vad hände med Skalle-Per! Han är tveklöst den mest lättarbetade modell jag haft, han blir klockren på varenda bild även om bilden rent fotomässigt har mer att önska. Skräpbilderna som slängs hamnar i papperskorgen för att de är oskarpa eller på annat vis lämnar mer att önska - men Vimse sätter varenda pose. 
 

Vimse is something extra! He looked like a clown on every picture I took when he was younger. Impossible to get a good shot that didn't involve ears and tongue everywhere. But now! Oh what happend! He is the best model I've ever had, so simple and easy to work with. He sure knows what he's doing!
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Tove Lindgren

Publicerad 2015-11-23 07:56:25

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka ett exempel på ämne och ersättning.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Mvh, Tove

Postat av: a n n i k a

Publicerad 2015-11-23 08:03:58

Fina bilder!

Svar: Tack!! :)
Den Allsmäktige Lingonrenen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej