Spring in Gothenburg

Publicerad 2016-04-27 16:33:30 i Photography, Den Allsmäktige Lingonrenen

 Yesterday I packed my bags and took my car to Gothenburg. I'm currently at a hotel near the docks. Water all around! Which got me inspired to take a new look at my old photos from October last year, when we went to Norrtälje and had a photoshoot in the water. 
 
October, yes. 
 
This is a previously unshown picture, so I just had to share it with you!
 
(Check out my facebookpage if you want to see the poem that comes along with the picture: http://facebook.com/almightylingonren
 
 

Kommentarer

Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Publicerad 2016-04-27 17:24:32

så fina bilder

Svar: Tack!
THE ALMIGHTY LINGONREN

Postat av: Lili

Publicerad 2016-05-09 22:33:51

Vilka vackra bilder, speciellt den första tycker jag om! Så mysigt med vattnet. Har aldrig badat med häst tidigare, det måste vara jättehärligt.

Svar: Tack så mycket!! Det är fantastiskt roligt att bada med häst! I alla fall om hästen gillar att bada. Och om både häst och ryttare är med på det. Det är nog mindre roligt om hästen bestämmer sig för att bada på eget bevåg :D
THE ALMIGHTY LINGONREN

Postat av: Lili

Publicerad 2016-05-12 12:39:38

Haha, ja! Det kan nog medföra en viss panik för en själv. Jag skulle inte uppskatta att bli blöt mot min vilja, eller om hästen gick ut alldeles ensam i vattnet- då skulle jag bara oroa mig för att den skulle drunkna. Igår när min ena råtta gick ut på balkongen fick jag verkligen panik, haha!

Svar: Haha! Det är galet hur en reagerar ibland! Jag har inga problem med att utsätta mig själv för den ena eller den andra risken, vet inte om jag på något plan värderar andra högre än mig själv - eller om jag helt enkelt tänker att alla är sjukt mycket dödligare än vad jag är ;)
THE ALMIGHTY LINGONREN

Kommentera inlägget här
Publiceras ej