So, what's the adventure then?

Publicerad 2016-05-12 09:51:25 i Photography, Den Allsmäktige Lingonrenen

Yesterday I were supposed to shoot a self-portrait and some everyday photos (among other things). Inspiration hit me when I saw the playground. And what can be more everyday than a cup of coffee?
 
But what on earth have I been up to, doing this kind of missions? Well, when I sat in the city library in Gothenburg I decided to apply to a school. Yesterday they had the admissions. We got information about the school, went on interviews and got a photo-mission to accomplish during the day. I'm really excited about this. That means I'm going to study photography for a whole year - if I get accepted. 
 
I want this so bad!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Hugo

Publicerad 2016-05-12 13:28:40

Hoppas du kommer in du är sjuuuuuuukt begåvad!

Svar: Tack!!!
THE ALMIGHTY LINGONREN

Postat av: Lili

Publicerad 2016-05-13 21:28:24

Ah, gud vad spännande! Hoppas verkligen att du kommer in. När får du veta? Och vilken skola är det? Jag ska på antagningsdag på en fotoskola nästa vecka! Är otroligt spänd på det.

Svar: Tack!! Det hoppas jag med, är verkligen hundra procent inställd på att det är det här jag vill göra just nu! Får förhoppningsvis besked redan på måndag... Fridhems folkhögskola! Så om jag blir antagen tar jag mitt pick och pack och flyttar! Vad är det för skola du har sökt!? Håller tummarna för dig!
THE ALMIGHTY LINGONREN

Postat av: Lili

Publicerad 2016-05-14 08:45:09

Jaha, men vad spännande! Funderade själv på att söka till den men kände i slutänden inte för att flytta så långt. En kompis gick där dock och det var en bra skola sa hon.

Jag sökte till June folkhögskola i Jönköping! Så om jag kommer in blir det flytt för mig med. Läskigt men också häftigt.

Svar: Åh! Ja jag fick en bra känsla av skolan så jag hoppas verkligen jag kommer in!
Kul!! Håller tummarna! Sjukt bra grej ju :)
THE ALMIGHTY LINGONREN

Kommentera inlägget här
Publiceras ej