Uppdatera med nya tillbehör

Att man som bilentusiast tycker om att underhålla sin bil och göra den fin på flera olika sätt är något utav en hobby men oftast pratas det nästan bara om att man ska göra den snygg utvändigt. Man måste också tänka på det invändiga för det slits också med tiden. Att smycka sin bil invändigt med olika tillbehör kan förändra utseende avsevärt.

De saker jag tänker på när jag vill göra min bil fin inuti är tex överdrag till sätena, ny växelknopp, ny ratt eller kanske nå häftigt led ljus i bilen. Det finns mycket man kan göra. Man kan också tona rutorna eftersom man hittar sjysst toning på biltema för en billig peng man behöver inte åka till någon firma och betala flera tusen.

Jag förnyar med tillbehör till min volkswagen

Vill man inte köpa massor av säker så kan man alltid börja med en ny växelknopp eller andra tillbehör till volkswagen. Det finns så mycket att välja på, man blir inte helt klok.

Volkswagen tillbehör är något som passar mig eftersom jag har en volkswagen bil då är det ganska logiskt att jag ska köpa det. En ny växelknopp vore på sin tid efter allt min har varit med om. Den har blivit utsliten efter alla år den varit med så nu är det dags för en uppfräschning.

Att tänka på vid ny växelknopp

När man ska köpa en ny växelknopp måste man se till så att den passar bilen så man inte behöver byta den när man väl köpt den. Rådfråga med din kompis eller vän och hitta en som snyggar upp inuti din bil.

Stäng meny